注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

哈梨见竹思视雾所

next Pirtzker would be Kengo Kuma's?

 
 
 

日志

 
 
 
 

Ginan House by Keitaro Muto Architects  

2014-08-04 10:43:07|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Gravel coats the exterior of this house in Japan by Keitaro Muto Architects, including a wedge-shaped block with outward sloping walls.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Named Ginan House, the two-storey residence is located at the back of a long and narrow site, behind a gravel garden that separates it from the street.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

A small swimming pool is tucked into a recess in the facade, marking the divide between the two overlapping blocks that comprise the building.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Sloping walls continue inside the house and separate the two bedrooms and staircase in one block from a third bedroom and a living and dining room in the other.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

A walk-in-closet and small toilet are also located on the first floor and can only be accessed by crossing a metal bridge.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Photography is by Apertozero.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Here's the architect's project description:


"GINAN ", whole site including a building is like a Japanese garden.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

A client requested me to relocate a garden stones and trees from a garden of the house which he used to live.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

This site is long and narrow. I left half site on the road as a "garden" for future for their children.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

The whole site is as a "garden", spread gravel all over the site and placed some big garden rocks and trees.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

The building stands as if it was a part of this garden.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

This diagonal wall which is made with gravel makes the ground look as if it were standing up, making it a magnificent scene.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Inside this architecturally designed building(mass), you will find the bedroom, bathroom and other rooms where you will be able to have your own space for comfort and privacy.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

The spaces left by the volumes are open spaces where the family can get together.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Both the inside and outside of this house were dynamically designed to give the owner an open and clear feeling as if they were in a garden.

Ginan House by Keitaro Muto Architects

Architects: Keitaro Muto Architects
Collaborators: Atushi Fujio
Location: Hashima-gun, Gifu, Japan
Use: Residential
Structure: Timber frame construction
Completion: 2012
Project Area: 147.86 sq m

Ginan House by Keitaro Muto Architects - harry - 哈梨见竹思视雾所

 

Site plan

Ginan House by Keitaro Muto Architects - harry - 哈梨见竹思视雾所

 

Ground floor plan

Ginan House by Keitaro Muto Architects - harry - 哈梨见竹思视雾所

 

First floor plan

Ginan House by Keitaro Muto Architects - harry - 哈梨见竹思视雾所

 

Section

  评论这张
 
相关小组: 建筑设计苑
阅读(265)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017